محمدجواد حاجعلی اکبری با بیان اینکه برنامه ازدواج شامل 3 محور توانمندسازی، تسهیل و تحکیم و پایدار سازی ازدواج است، افزود: توانمندسازی شامل اقداماتی است که باید قبل از ازدواج صورت گیرد.
تسهیل، اقداماتی در جریان ازدواج است و بخش آخر اقداماتی است که برای پایداری ازدواج باید صورت گیرد. پیگیری برنامههای فرهنگی ازدواج جوانان به صورت کشوری، استانی و شهرستانی سامان دهی شده است.
وی گفت: در حال حاضر در استانها ستاد ساماندهی امور جوانان استان و شورای برنامهریزی استان موظف شدند مسئله ازدواج جوانان را در استان خودشان و به طور دقیق پیگیری کنند.
حاجعلی اکبری ادامه داد: کمیته ساماندهی ازدواج در فرمانداریها با مسئولیت فرماندار تشکیل شده است. در حقیقت برنامههای ملی ازدواج در هر استان، متناسب با شرایط متفاوت استان تبدیل به برنامه استانی میشود و در ستاد ساماندهی امور جوانان استان اقدامات لازم صورت میگیرد.
رئیس سازمان ملی جوانان اضافه کرد: گزارش فعالیت ها از استان به ستاد مرکزی بر میگردد و برنامه تکمیل و تصحیح میشود.
به این ترتیب ما بخش اول برنامههای فرهنگی ازدواج را به فضای اقدام بردیم و بخش دوم کارهای فرهنگی را در جلسه آینده شورای عالی در اول مهر ارایه خواهیم کرد.
وی افزود: پیشنهادات مکملی در ارتباط با تسهیل اقتصادی ازدواج داریم که در کمیتههای تخصصی کارهای مقدماتیاش انجام شده است که در واقع آییننامه اجرایی قانون تسهیل ازدواج خواهد بود و مسئولیت آن با معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاستجمهوری است.